Celebrities inmediasres mediji showbiz Zabava

Zlatni Studio: Podijeljene te neke medijske nagrade u kako su svi najbolji najbolji

Podijeljene su te neke medijske nagrade jer prvorazredno društveno događanje a ha tra la la super kako su svi zakon tamo bili jer si koji nešto vrijeme iz medija bitno da su popularni i oni iz sjene koji se smješkaju i jako su bitni u tim elitnim društvenim događanjima. Ukupno je 20 kategorija, a u izbor su ulazila od strane stručnog žirija odabrana televizijska, filmska, radijska, kazališna i glazbena djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 1. prosinca 2018.

Pjevač godine je Petar Grašo koji ima i hit godine “Ako te pitaju” dok je pjevačica godine Nina Badrić. Grupa godine su Zaprešić Boys aahahahahahahahahahahaha, dok je za koncert godine publika odabrala koncert Prljavog kazališta još jednom bravo veliki aplauz za publiku.

Igrani film je Osmi povjerenik, glumac Janko Popović Volarić, glumica Nadia Cvitanović. Kazališna glumica je Nina Violić a kazališni Milan Pleština, dok je novo kazališno lice Elizabeta Brodić. Radio ga ga glas je Robert Ferlin dok je za radio godine publika odabrala Otvoreni radio. Reality show godine je Život na vagi, a serija “Na granici” serija godine. TV voditelj je Zoran Šprajc, a TV novinar Andrija Jarak. Dalje nam se stvarno ne da ali svi drugi su isto jako bitni i najbolji.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame