Aktualno Glazba POP COOLTURA

Parni Valjak i Bruce Springsteen na vrhu top lista prodaje: Hrvatska voli stare rock legende

Najnovijih 13 pjesama regionalno poznate grupe Parni valjak već je peti tjedan zaredom na prvome mjestu tjedne top liste prodaje albuma. Album Vrijeme koji izdaje Croatia Records okupio je poznate singlove poput Prolazi sve, zar neSamo ti (Norma Belle)Vrijeme, i Opet se smijem, pjesme koje su slušatelji ranije upoznali u radijskom eteru, a od kraja 2018. i poželjeli zadržati u vlastitom primjerku novog albuma.

Posljednje u nizu izdanja nakon više od 40 godina karijere Parnog valjka, album Vrijeme bilježi značajan uspjeh u prodaji, a na listu najprodavanijih izdanja u zemlji ušao je odmah po izlasku u prodaju. Navedenim pjesmama pridružene su i potpuno nove koje je Parni Valjak snimao u slovenskom RSL studiju u Novom Mestu, a s kojima je ovaj bend rezervirao poseban interes svojih obožavatelja i uspješnu prodaju novog albuma.

Drugo i treće mjesto zauzimaju također izdanja Croatia Recordsa. Na drugu se poziciju popela Crvena jabuka s novim albumom Nocturno, dok treće mjesto i dalje zauzima Josipa Lisac sa svojim posebnim izdanjem From Croatia Records Studio.

Prvo mjesto liste prodaje stranih izdanja prošlog je tjedna zauzeo Bruce Springsteen s albumom On Broadway koji u Hrvatskoj zastupa diskografska kuća Menart. Na drugo mjesto ponovno se popeo album A Star Is Born u izvedbi Bradleya Coopera i Lady Gage, dok je na treću poziciju Lady Gaga ušla s albumom Fame Monster.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame