Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Liam Neeson prije “rasnog” skandala: Osveta se servira hladna – Novi krimić koji ga postavlja kao akcijsku zvijezdu

Dobro došli u Kehoe, -10 je stupnjeva u ovom glamuroznom skijalištu Stjenjaka. Ovdje lokalna policija nije navikla na mnogo akcije dok sin skromnog gradskog vozača ralice, Nelsa Coxmana (Liam Neeson), ne bude ubijen po nalogu Vikinga (Tom Bateman), bahatog šefa narko kartela. Potaknut bijesom i naoružan teškom mašinerijom, Nels namjerava uništiti kartel do zadnjeg čovjeka, ali njegovo poimanje ubojstva proizlazi uglavnom iz onoga što je pročitao u krimi romanima. Dok se tijela gomilaju, pokreće rat između Vikinga i njegovog dugogodišnjeg suparnika Whitea Bulla (Tom Jackson), osjećajnog šefa indijanske mafije, koji će brzo eskalirati i obojiti bijele padine malog grada u krvavo crvenu boju.

Redatelj Hans Petter Moland i Liam Neeson udružili su snage u ovom dramatičnom trileru koji je spoj ledene osvete i crnog humora.
Nema puno glumaca čiji životopis uključuje sve uloge, od one nominirane za nagradu Oscar© u filmu Schindlerova lista do Jedija, negativca u filmu o Batmanu, sumnjivog policajca napravljenog od Lego kockica i Lava koji govori. No, Liam Neeson nije poput drugih glumaca. S nevjerojatnom filmografijom od čak 126 naslova, ovaj 66-godišnji glumac dokazao se i kao akcijska zvijezda ulogom Bryana Millsa u hitu 96 sati.

„Hladna osveta je odličan, klasični triler osvete,” kaže Neeson. „No ono što me doista privuklo je mračni humor koji struji filmom.“
Filmom HLADNA OSVETA, Hans Petter Moland pridružuje se kratkoj, ali vrhunskoj listi redatelja koji su napravili remake vlastitih filmova – hvaljenog norveškog originala iz 2014. IN ORDER OF DISAPPEARANCE, ovaj put na engleskom jeziku.

„Nije da nisam bio zadovoljan s originalom”, kaže Moland. „Ali dobio sam priliku snimiti isti film za novu publiku s nevjerojatnim novim glumcima i bila je to prilika koju nisam mogao odbiti.“ 

Kako Liam Neeson utječe na pad broja stanovnika u novom akcijskom trileru Hladna osveta, provjerite od danas u CineStaru i ostalim kinima.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame