Aktualno film POP COOLTURA sex showbiz

Ljubavni omnibus: Berlin, volim te – Iskorištavanje datuma i slinjenje oko Valentinova

Nakon romantičnih priča iz Pariza, New Yorka i Ria de Janeira, ovog Valentinova ljubav se smjestila u njemačku prijestolnicu – Berlin.
U mjesecu ljubavi film „Berlin, volim te“, kao nastavak franšize o gradovima ljubavi, slavi onaj dan u godini kojemu se svi zaljubljeni posebno vesele. Valentinovo ili Dan zaljubljenih slavi ljubav a „Berlin, volim te“ veliča ljubav kroz različite priče običnih ljudi.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije Gradovi ljubavi, koju je 2006. godine pokrenuo Emmanuel Benbihy. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, New Yorku i Rio de Janeiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustriraju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom svijeta. Film „Berlin, volim te“ sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti akteri koji otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mjesta u gradu, ali i iz skrivenih uličica gdje cvjetaju stare i nove ljubavi.

Film predstavlja Berlin kao živi organizam koji diše i voli, a tu nevjerojatnu energiju grada dijele i njegovi stanari koji tu emociju univerzalne ljubavi dijele i među sobom. Film spaja različite muškarce i žene koji pričaju svoje ljubavne priče koje su istovremeno i potpuno različite i potpuno iste.
U ostvarenju Berlin, volim te glavne uloge tumače: Helen Mirren, Keira Knightley, Jim Sturgess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron, Hayden Panettiere i mnogi drugi.

Ne propustite posebnu projekciju filma „Berlin, volim te“ na eventu Ladies Night u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split na Valentinovo 14.2. i zaljubite se život, u sebe, u osobu pored sebe, zaljubite se u Berlin.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame