Aktualno film inmediasres POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Jedva čekamo: Good Boys – Film u kojem se klinci ponašaju kao bolja verzija odraslih

Urnebes. Kreativni tim krivci za filmove poput Superbad, Pineapple Express i Sausage Party odlaze u šesti razred osnovne škole ne bi li predstavili neodoljivu crnu komediju u kojoj klinci psuju i ponašaju se luđe od odraslih. Pogledajte i upoznajte tko su Good Boys.

Nakon što je pozvan na svoj prvi kissing party dvanestogodišnjak Max (Room’s Jacob Tremblay) je u panici jer se ne zna ljubiti. U pomoć ne stiže njegov najbolji friend Thor (Brady Noon, HBO’s Boardwalk Empire) i Lucas (Keith L. Williams, Fox’s The Last Man On Earth) koji odluče posuditi dron Maxovog oca a koji Max ne smije dirnuti. Samo da bi špijunirali teenageere koji se žvaljakaju u dvoru do njihove kuće. No, stvari krenu suprotno očekivanjima i dron je uništen, sad treba smisliti način kako zamijeniti prije nego se Maxov otac vrati kući (Will Forte, The Last Man on Earth). Momci odluče ne otići u školu pa u kreće rollercoaster loših odluka koje će uključivati drogu, sex pomagala, ukraden aoružja i slične divote podobne za 12-godišnjake.

Seth Rogen i Evan Goldberg, scenaristi Superbad, Pineapple Express i Sausage Party, James Weaver (Neighbors), Good Boys, Universal Pictures i Good Universe, Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky (NBC’s The Office, Bad Teacher) su kreativni team iza nečega što bi moglo postati jednom od komedija godine. Gene Stupnitsky režira a trailer izgleda fantastično. U kinima se očekuje tokom kolovoza.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame