Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Zoran Predin s Arsenovim pjesmama najtraženiji po Hrvatskoj: Radio želi legende

Prema prošlotjednim podacima s više od 160 prodajnih mjesta diljem zemlje, album Zorana Predina te Damira Kukuruzovića i Django Groupa popeo se na prvu poziciju top liste prodaje. Izdanje Zoran pjeva Arsena s prvim se ulaskom na listu plasiralo direktno na drugo mjesto, a tjedan poslije označilo najprodavaniji album.

Zoran Predin ove godine slavi četrdesetu godišnjicu svojeg glazbenog rada, povodom koje je odabrao 12 Arsenovih pjesama i otpjevao ih u Croatia Recordsstudiju uz Damira Kukuruzovića i Django Group. Arsen Dedić i Zoran Predin bili su dugogodišnji prijatelji, a ovom je prilikom Zoran odlučio Arsenove pjesme snimiti u gypsy swing aranžmanima u izvedbi Damira Kukuruzovića i njegovog benda. Na albumu se nalaze ponajveći hitovi Arsenovog opusa, poput pjesama Kuća pored moraModerato CantabilePamtim samo sretne dane, ali i ostale, manje poznate poput Ni ti, ni ja, ili Imenom sam tvojim zvao.

Na drugome se mjestu nalazi album Vrijeme, s kojim Parni valjak ostaje pri samome vrhu liste već 13 tjedana zaredom. Na trećemu je mjestu Josipa Lisac s albumom From Croatia Records Studio, a slijedi je na četvrtom mjestu novi album Kojota – Sve je pod kontrolom? u izdanju Dancing Beara.

Stranu listu prodaje još jednom je na prvoj poziciji obilježio Željko Joksimović s istoimenim albumom. Drugo mjesto i dalje zauzimaju Lady Gaga i Bradley Coopersa svojim soundtrack izdanjem A Star Is Born. Na treće su mjesto ušli Ariana Grande i njezin album Thank U, Next.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame