Aktualno Celebrities inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO sex showbiz SVAŠTARA Zabava

DOP Pozitivac tjedna: Potencijalni doktor Milan Bandić :))))

Na senatu zagrebačkog Sveučilišta uz podršku nekog Borasa (on navodno ima neku funkciju na Sveučilištu, rektor hektor tako nešto slično) formaliziran je prijedlog da se zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću dodijeli počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu,

Reakcija jalnih građana je bila naravno putem Facebooka da se za 26. ožujka u 11:55 na Trgu Republike Hrvatske najavljuje prosvjed pod nazivom “STOP Nasilju nad Sveučilištem! #sramimse”. Organizator prosvjeda je Stjepan Perko, doktorand na zagrebačkom Sveučilištu koji kaže u proglasu: “Poziv svim doktorandima, studentima i profesorima sveučilišta u Zagrebu da se suprotstave braku Milana Bandića i sramotnog rektora Borasa. Nakon Dragana Čovića, Sveučilište novim “nečasnim” doktorom osuđuje tisuće onih koji će se osjećati sramotno zbog svog rada i pripadajuće titule. Ovo Sveučilište je sramota! Rektor Boras, kojemu nije problematično prekrajati uvjete natječaja za vlastitu poziciju je najsramotniji Rektor u povijesti našeg Sveučilišta. Između svih, osam počasnih doktora Sveučilišta u Zagrebu su dobitnici Nobelove nagrade”.

“Hrvatskoj fali više rada, više solidarnosti i više zajedništva i pozivam vas da svi stavimo glave skupa, da se dokazujemo tko više zna, tko više može i tko može najbolje voditi ove ljude u najljepšoj zemlji na svijetu, uz najljepši glavni grad na svijetu” rekao je uskoro doktor i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Za inicijativu o počasnom doktoratu zagrebačkog sveučilišta rekao je da je to kako bi rekao pokojni predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman, “ki bi da bi”, u prijevodu ne zna se niti je sigurno.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame