Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA Sports

Kratko je trajala slava: Mađari vratili stvari na svoje mjesto i prizemljili viceprvake svijeta – Mađarska: Hrvatska 2:1

Nakon teškom mukom izborene pobjede u Maksimiru nad Azejrbejdžanom 2:1, nogometni viceprvaci svijeta, reprezentacija Hrvatske istim je rezultatom nakon jednako očajne igre položila oružje u Budimpešti pred Madžarskom. U susretu 2. kola skupine E kvalifikacija za EURO 2020. Hrvatska je izgubila u Budimpešti od Mađarske s 1:2.

Analitičari i 4 milijuna izbornika koji znaju kako treba će sad treneru Zlatku Daliću savjetovati što sve treba mijenjati i kako treba stvari postaviti s vrhunskim igračima da bi opet funkcioniralo, no dotad će izbornik kao pred kamerama reći slijedeće:

“Čestitam Mađarima na borbenosti. Nakon prvog gola smo pali, nismo nastavili, nismo ih dokrajčili. Bili su agresivniji, primili smo gol iz kobnog prekida i eto, poraz…Nismo bili kreativni, zapinjala nam je lopta u završnici, prema naprijed nismo išli jedan na jedan dok nije ušao Brekalo, s njim smo dobili okomitost. Znali smo da će nam biti teško u kvalifikacijama. Uveli smo na kraju još jednu špicu, zaigrali s trojicom u obrani, ali ništa. Protiv Hrvatske svi idu 200 na sat, neće nam biti lako i to smo znali. Ovo nije tragedija, viceprvaci smo svijeta, ali smo izgubili”  rekao je Dalić.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame