Aktualno film Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Kukus repaju Hellboyu: Marketing ne pita, spajanje glazbe i filma za trash trap glupost

Stranice poznatog stripa Mikea Mignole pretvorene su fantastičan film i priču punu akcije u kojoj David Harbour, poznat po svojoj ulozi u seriji Stranger Things, igra glavnu ulogu. Prate ga Milla Jovovich u ulozi drevne čarobnice Nimue te Ian McShaneSasha Lane iDaniel Dae Kim.

KUKU$, jedna od najpopularnijih trap grupa na ovim prostorima, čiji je megahit OĆE K***C na You Tube kanalu premašio skoro 6.5 milijuna pregleda u manje od 2 mjeseca te se našao u regionalnom trendingu na svim ključnim platformama, predstavlja službeni song za reboot filma HELLBOY koji uskoro stiže u kina.

Još od 2012. godine su Hilj$on Mandela, Goca R.I.P. i Iso Miki poznati po svom unikatnom pristupu glazbi te eksperimentiranju s različitim temama i stilovima, a Hellboy im došao kao idealna inspiracija za novi singl. I, kako bi naši dečki iz klana pitali: ‘Oće ova pjesma biti hit? Mi se samo nadamo da OĆE K***C :). Tekst pjesme HELLBOY potpisuju Goca RIP i Hilj$on Mandela, dok su za aranžman zaslužni Iso Miki i Goca RIP. Njihovi su videospotovi posebna priča jer KUKU$-i imaju poseban i prepoznatljiv vizualni identitet. Ovaj je pomiješan s kadrovima iz novog Hellboy filma i demonskim motivima koji se odlično nadopunjuju. U ulogu Hellboyja se posebno unio Iso Miki koji je uz pomoć Marine Mamić, poznate vizažistice i majstorice transformacija osmislio i najmanji detalj lika, od otpiljenih rogova do crvenog CineStar TV Channels hoodie-a koji se izvrsno uklopio u cijelu priču. Za kameru je zaslužan Denis Glogović a za montažu i efekte MVRSVR ekipa koja je radila i njihov Real Slavs video. Dečki su sami smislili lokacije i dali ideje za scenarij, a jedan je dio sniman i u prostoru CineStar kina gdje će se uskoro moći pogledati istoimeni film.  Strašno neinventivno i moderno.

Novi Hellboy u distribuciji Blitza počinje s prikazivanjem od 11. travnja u CineStaru i ostalim kinima, a do tad preskočite ovu trap glupost jer je pjesma isforsirana i samo marketing, tj plaćena i loša. (Ivan Perić)

2/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame