Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Honk: Povijest se kotrlja – Legendarni Rolling Stonesi na novom luksuznom the best ofu

Nakon više od pet desetljeća profesionalne karijere, legendarni rockeri The Rolling Stones objavili su “Honk” – novu kompilaciju koja na jednom mjestu okuplja njihove najveće hitove koji su ispisali neke od najvažnijih stranica glazbene povijesti.

„Honk“ obuhvaća prepoznatljive hitove, klasike i favorite obožavatelja, od 1971. do 2016. godine, zaključno s Grammyjem nagrađenim „Blue & Lonesome“. Na standarnoj verziji kompilacije našlo se 26 pjesama, dok deluxe izdanje sadrži dodatnih 10 live snimaka pjesama izvedenih na njihovim stadionskim nastupima diljem svijeta. Među njima je uključena i izvedba pjesme „Bitch“, na kojoj im se pridružio legendarni Dave Grohl(Nirvana, Foo Fighters) te „Wild Horses“ koju je s njima otpjevala Florence Welch (Florence + The Machine).

 Deset live snimaka koje se nalaze na deluxe izdanju kompilacije obuhvaćaju turneje kao što su su Zip Code Tour i No Filter Tour te su podsjetnici na izniman kantautorski i izvođački talent koji The Rolling Stones posjeduju i po kojem su poznati već više od pet desetljeća.

Kompilacija je dostupna u tri oblika – na dvostrukom CD izdanju, trostrukom LP izdanju i u digitalnom formatu. Deluxe CD izdanje sastoji se od tri dijela, dok je LP izdanje četverostruko.

 The Rolling Stones jedan su od najpoznatijih bendova u povijesti glazbe. S radom su započeli 1962. godine u Londonu, a svjetsku su slavu stekli hitom „(I Can’t Get No) Satisfaction“. Bend je 1989. godine uveden u Rock and Roll kuću slavnih, a u svojoj je produktivnoj karijeri snimio nekoliko desetaka studijskih, video, kompilacijskih i live albuma. Mick Jagger, karizmatični pjevač i frontmen benda, smatra se jednim od najboljih pjevača moderne glazbe te ga je časopis Rolling Stone uvrstio na 16. mjesto iste kategorije.

 “Honk” popis pjesama:

Disc 1

Start Me Up

Brown Sugar

Rocks Off

Miss You

Tumbling Dice

Just Your Fool

Wild Horses

Fool To Cry

Angie

Beast Of Burden

Hot Stuff

It’s Only Rock’n’Roll (But I Like It)

Rock And A Hard Place

Doom And Gloom

Love Is Strong

Mixed Emotions

Don’t Stop

Ride ‘Em On Down

Disc 2

Bitch

Harlem Shuffle

Hate To See You Go

Rough Justice

Happy

Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

One More Shot

Respectable

You Got Me Rocking

Rain Fall Down

Dancing With Mr D

Undercover (Of The Night)

Emotional Rescue

Waiting On A Friend

Saint Of Me

Out Of Control

Streets Of Love

Out Of Tears

Disc 3 – Live Tracks

Get off My Cloud

Dancing With Mr D

Beast Of Burden (with Ed Sheeran)

She’s A Rainbow

Wild Horses (with Florence Welch)

Let’s Spend The Night Together

Dead Flowers (with Brad Paisley)

Shine A Light

Under My Thumb

Bitch (with Dave Grohl)

**

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame