Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Indira Forza: Greška u genu – Izvrsni instrumental i odlična interpretacija kardinalno glupog teksta

Bivša pjevačica vinkovačke dance skupine Colonia u samostalnoj karijeri nastavlja plesnim vodama. Nakon što je napravila od svog glasa prepoznatljiv brend i načina pjevanja i stila kome je to bitno, feedback prvog solo albuma „Valkira“ je nominacija za Porin. Sve su to neke kakve takve reference za novii team suradnika koji mijenjaju Borisa Đurđevića, glavnog skladatelja Coloniie.

Indira Forza je pomalo iznenadila novim, svježim zvukom i produkcijom u novom singlu “Greška u genu”. Tolika je razlika između odličnog modernog instrumentalnog dijela pjesme koji potpisuje Branimir Mihaljević i odličnog vizuala spota njegove supruge Sandre, od jednog od najglupljih tekstova ove godine u traženju dna domaće estrade – potpis by pouzdani isporučitelj užasne lirike – Neno Ninčević.

Dodatni regionalni pečat stvari daje uloga Slobodana Veljkovića Cobyja. Prava je šteta što nisu imali dovoljno samokritike pa angažirati neko manje “razvikano” ime od tekstualnog užasa koji baca sjenu na inače vrlo zanimljivu plesnu pjesmu. (Dijana Čelić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame