Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Fenomenalna budućnost Stipe Miočića: Tri potencijalna supermeča kao sljedeći korak karijere MMA prvaka

Novi stari MMA prvak u teškoj kategoriji, Stipe Miočić bit će neko vrijeme na zasluženom odmoru nakon vraćanja titule prvaka UFC organizacije.

Kad su se stišale čestitke na impresivnu pobjedu u kojoj je iz poraza izvukao trijumf sjajnom predstavom koja je podsjetila na filmske motive Rockyja, vrijeme je okrenuti se budućnosti.

Kamo god okrenuli tri su najizglednije superborbe koje ga očekuju i od kojih je svaka fenomenalna i atraktivna za publiku. Ovo je što očekuje Stipu Miočića kako bi nastavio dokazivati kako se radi o najvećem MMA teškašu svih vremena.

PRVA OPCIJA: DANIEL CORMIER – TREĆI MEČ. 

Trilogija ima smisla. Nakon što su 1:1 u nokautima i osvajanjima uzimanjima titula jedan od drugog, samouvjerenje im ne nedostaje. Stipe Miočić i Daniel Cormier ako Cormier odluči ostati u igri po treći put je meč koji bi bio veliki rizik za Stipu opet ali vjerojatno i veliki novac.

DRUGA OPCIJA: FRANCIS NGANNOU – REVANŠ.

Stipe Miočić je bio prvi čovjek koji je ikad zaustavio nigerijskog supertajfuna Francisa Ngannoua fizički najsnažnijeg borca u MMA danas, mašinu koja je nokautirala gotovo sve svoje protivnike osim Stipe Miočića koji je izdržao njegove nalete i taktički impresivnom borbom u pet rundi odnio pobjedu te pokazao svijetu kako se bori s fizički dominantnijim borcem. Ngannou želi revanš a Stipetu je Francis realno jedina preostala opasnost.

TREĆA OPCIJA: JON JONES – SUPERMEČ ZA TITULU TEŠKE KATEGORIJE IZMEĐU DVA PRVAKA

Jon Jones, po mnogima najopasnijii i najkompletniji MMA borac današnjice, neporaženi prvak poluteške kategorije nema izazova u svojoj kategoriji i kao takav je otvoren za opcije traženja opcije koja bi mu donijela potvrdu generalno najopasnijeg borca današnjice, a to je prelazak u višu, kraljevsku, najtežu kategoriju – tešku. Obojica su otvoreni i voljni odraditi taj meč.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame