Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Hrvati vole trash: “General” najgledaniji domaći film godine

Film ‘General’, redatelja Antuna Vrdoljaka je u nešto više od dva tjedna kino distribucije u kinima pogledalo preko 50 000 gledatelja. 

Interes publike ne jenjava, ‘Generala’ domaća ga publika rado gleda i puni kino dvorane, što je vidljivo po rezultatima gledanosti ali i brojnim reakcijama na društvenim mrežama i forumima. Napeta radnja, emotivne scene, kvalitetna produkcija plus snažna glumačka postava dobitna su kombinacija za pune kino dvorane. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame