Aktualno knjige POP COOLTURA

Ful kulturno: Prijava za nagradu i natječaj promoviranja niskobudžetnih projekata u kulturi

S minimalnim troškovima ste napravili odličnu promociju svoje knjige? Ili projekt poticanja kreativnog pisanja za mlade u vašoj zajednici? Nije vam
trebao ogroman budžet da organizirate festival lokalnog pjesništva na koji ste ponosni? Ili večer čitanja priča djeci u obližnjoj knjižnici? Drugim riječima, organizirali ste niskobudžetni kulturni projekt koji na bilo koji način promiče pisanu riječ?

Prijavite se na FUL KULTURNO, jer on dijeli vašu strast prema pisanoj riječi, a vašu predanost, kreativnost i inovativnost nagrađuje sa 10.000,00 kn!
Tko se može prijaviti? Natječaj je namijenjen tvrtkama, knjižnicama, školama, vrtićima, udrugama, ustanovama ili drugim pravnim osobama. Prijaviti možete projekt koji se održao najmanje jednom, a čiji ukupni budžet nije prešao 30.000,00 kn. Ako ste sudjelovali u organizaciji takvog projekta, znate koliko domišljatosti, poduzetnosti i proaktivnosti je potrebno kako bi on zaživio. FUL KULTURNO dodatno je priznanje vašem doprinosu kulturnoj zajednici.

Natječaj za najbolji projekt u kulturi, FUL KULTURNO, neovisan je projekt magazina Brend kultura kojeg podržava autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Pet finalista, kao i nositelja glavne nagrade, odabrat će stručno vijeće. Ovo je drugo izdanje natječaja s istim ciljem – podržati vašu aktivnost brendiranja. Ful kulturno želi da vaša poruka odjekne – jer vjeruje u njenu važnost. Još uvijek niste sigurni je li to za vas ili kako aplicirati? Krajem rujna moći ćete dobiti sve informacije, kao i odgovore na sva pitanja, na događaju u organizaciji FUL KULTURNO natječaja.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame