Aktualno Festivali Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Ultramixana Vatra: Novi remiks album pod DJ dirigiranjem Zvonimira Duspera Dusa – Kameleonski i dobro

Čuđenjima na domaćoj rock sceni nikad kraja. Grupa Vatra se odazvala na kameleonski plesni potez nastupiti na ovogodišnjem Ultra Europe 2019 u Splitu kao prvi bend koji se ikada pojavio na nekoj od pozornica ovog svjetski poznatog festivala. Na iznenađujući poziv organizatora za slavljeničkih 20 godina koje obilježavaju ove godine, nisu željeli propustiti priliku i predstaviti se publici iz cijelog svijeta na jednoj od najpoznatijih pozornica, pred posjetiteljima iz 140 zemalja, uz najveća svjetska imena elektronske glazbe.

Učinili su to odsviravši svojih sedam stvari u DJ mixom Zvonimira Duspera – Dusa, koje sada predstavljaju na izdanju Ultramix na kojem se, u novom ruhu, nalaze Mišolovka, Svjetla i sirene, Sekvoje, Tremolo, Jantar, Nama se nikud ne žuri, Saturn i Tango.

Pjesme su u novom ruhu dobile nove ritmičke i plesne aranžmane jednog od pionira house i elektronske scene u Hrvatskoj bez da su gubile originalne melodije i okus po kojima su postale poznate ljubiteljima rock mainstreama na domaćoj glazbenoj sceni. U svakom slučaju neočekivan i hvalevrijedan potez. (Ivan Perić)

7/10

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame