Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA

Sassja: Moj dragi – Ovo je kao moderno, novo i dobro?

Tuzlanska reperica Sassja odlučila je napraviti blagi zaokret u zvuku i karijeru usmjerit više u reggaeton, dub smjeru. Uz producentsku pomoć jednog od najboljih producenata hrvatske urbane scene Baby Dooksa (Bolesna Braća), novi zaokret nije baš toliko iznenađenje.

Sassja je s odličnom podrškom FM JAM-a uspjela izgraditi ime i status na sceni koja osim Remi iz Elementala i Sajsi MC ne obiluje baš ženskim predstavnicama na sceni. Nova pjesma se više oslanja na ime izvođačice nego pretjeranu kvalitetu materijala, jer ako ćemo pošteno, u spotu nabildani muškarci u torzu su dosta turbo folk elementi jednako kao što je sad komercijalno raditi takve zvučne i video “eksperimente”.  Produkcjski i producentski pjesma je vrlo moderno zapakirana ali ako je pitanje onoga što se pjeva tu je dosta neuvjerljiva.

Sassja ima dobar stil, rime joj nisu problem, još samo poraditi na realno zanimljivim temama i drugačijim “borbenim” prstupima doći do željenog cilja. Jer sva simbolika i metaforika koju spominju u spotu kao kalkuliranu djeluje upravo tako – neiskreno i kalkulirano. Ili samo ja nisam shvatila foru i pamet poruke. Moguće prije da je u tome stvar jer ako je svi vole i kažu da je ovo super i dobro, onda su oni u pravu ;)(Dijana Čelić)

5/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame