Aktualno Celebrities film Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Sjajna i seksi Elizabeth Banks predstavlja nove Charliejeve anđelice: Težak zadatak je ponoviti uspjeh prethodnica

Film „Charliejevi anđeli” koji u domaća kina dolazi 14. studenog, po prvi put u cijeloj povijesti franšize, filmova i televizije, u režiji je žene – glumice i redateljice Elizabeth Banks. Pod redateljskom palicom Elizabeth Banks nastala je nova generacija Anđela koje su utjelovile Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Djevojke rade za tajanstvenog Charlesa Townsenda i, kao i do sada, pružaju sigurnosne i detektivske usluge svojim klijentima. Ove godine agencija se širi na međunarodnu razinu s iznimno pametnim, neustrašivim i uvježbanim ženama diljem svijeta. Više timova Anđela, vođenih višestrukim Bosleyjima, preuzima najteže misije širom svijeta. Kada mladi inženjer pusti glas o opasnoj tehnologiji, Anđeli su pozvani u akciju, stavljajući svoje živote u opasnost kako bi nas sve zaštitili.

Elizabeth Banks povodom lansiranja spomenutog video spota izjavila je: “Važno mi je bilo najaviti Charliejeve anđele moćnom himnom koja veliča snagu žena, a iza koje stoje isto tako snažni i veliki glasovi. Ali dobiti tri, prema mnogima, najsnažnija glasa današnjice, to nisam niti sanjala. Ono što su Ariana, Miley i Lana ispunile nadilazi čak i moja velika očekivanja. Njihova pjesma je snažna, poučna, i potpuno razvaljuje.”

Nakon Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu u uloge Charliejevih anđela uskače nova glumačka postava: Kirsten StewartNaomi Scott i Ella Balinska. Ovog studenog njih tri kao agentice Elena, Sabina i Jane predstavljaju novu generaciju Anđela koje spašavaju svijet i mlate zlikovce, naravno, uz dovoljnu dozu humora i zabave.

Uloge: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Noah Centineo, Sam Claflin i Patrick Stewart.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame