Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Čuvajte se Chemical Brothersa: Podsjetnik na kultni album “Surrender” – Hey Girl Hey Boy beat će u Zagrebu

Pioniri elektroničke glazbe – The Chemical Brothers, koji 12. listopada stižu u Zagreb, objavili su detalje reizdanja kultnog albuma „Surrender“ iz 1999., povodom jubilarnih 20 godina od objave. Reizdanje će od 22. studenog biti dostupno u raznim kolekcionarskim verzijama, a uključivat će i do sada neobjavljene materijale. Među njima su i dvije nove verzije singla „Hey Boy Hey Girl“. Ova glazbena vijest stiže nam neposredno prije iščekivanog nastupa The Chemical Brothersa u zagrebačkom Domu sportova, 12. listopada.

Sa svojom velebnom produkcijom, duo pred hrvatsku publiku stiže u sklopu turneje kojom promoviraju ovogodišnji album „No Geography“. Nedavno je potvrđeno i kako će im se na pozornici u Zagrebu pridružiti i njihov veliki prijatelj te poznati DJ James Holroyd, koji ih je pratio tijekom mnogobrojnih nastupa u proteklih 20 godina.

Album „Surrender“ originalno je objavljen u ljeto 1999. godine, u razdoblju kada su The Chemical Brothers već stvorili svoju unikatnu glazbenu mitologiju. Predstavlja moment kada je ovaj duo svojom glazbom, mantrom i inovacijom osvojio svijet, podarivši mu kolekciju snažnih psihodeličnih remek-djela, koja su svojim melodijama i ritmovima prigrlila neke od najinteresantnijih vokala tadašnje glazbene dekade – Bernarda Sumnera, Noela Gallaghera, Hope Sandoval…

The Chemical Brothers su bend koji u Hrvatsku dolazi u pravo vrijeme. U trenutku svoje najveće zrelosti i godini kada su na novu koncertnu turneju krenuli s novim vizualima. Tom Rowland i Ed Simons u Zagrebu gostuju kao predvodnici britanskog elektroničkog zvuka, sukreatori uspjeha big beata i njegova proboja u orbitu pop kulture. Svoj aktualni album ‘No Geography’ objavili su ove godine, a globalnu koncertnu sezonu obilježili su kao headlineri najvećih festivalskih pozornica. Premijerni zagrebački nastup, 12. listopada, u Domu sportova donosi pravo osvježenje u koncertnoj ponudi, a posjetiteljima garantira glazbeno iskustvo koje će se prepričavati godinama. The Chemical Brothers smatraju se jednim od najzanimljivijih live izvođača elektroničke glazbe u povijesti – a svi koji će prisustvovati njihovom zagrebačkom koncertu moći će svjedočiti tome iz prve ruke.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame