Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Beck: Uneventful Days – Kako je gospodin Hansen počeo pisati pjesme s Pharrellom

Beck Hansen najavljuje svoj novi album “Hyperspace”, datum je 22. studenog. Ovaj puta se prebacuje na pop dance. A u tome mu pomaže jedan od najvećih hitmakera na sceni.

Nakon što je u travnju predstavio prvi singl “Saw Lightning” ovaj također supotpisuje Pharell Williams, koji je zaslužan i za koprodukciju i koji ga usmjerava putem plesnog popa i dancea. Dani gospodina Hansena izgledaju vrlo privlačno i kako kaže “uneventful”. Kad se takva dva genijalca spoje pjesme ne mogu zvučati nego catchy i hitoidno. (Dijana Čelić)

8.5/10

“Hyperspace” popis pjesama:

Hyperlife

Uneventful Days

Saw Lightning

Die Waiting

Chemical

See Through

Hyperspace

Stratosphere

Dark Places

Star

Everlasting Nothing

Beck Hansen rođen je 1970. godine u Los Angelesu. Svjetski uspjeh postigao je 1994. godine zahvaljujući hitu „Loser“, koji se našao na njegovom studijskom albumu „Mellow Gold“. Dvije godine kasnije dodatno se afirmirao kao miljenik publike i glazbenih kritičara zahvaljujući albumu „Odelay“, na kojem su se našli hitovi „The New Pollution“, „Where It’s At“ i „Devil’s Haircut“. Posljednji studijski album „Colors“ objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput „Dear Life“ i „Up All Night“. „Colors“ je osvojio dvije nagrade Grammy, što Becka čini sedmerostrukim dobitnikom te popularne glazbene nagrade.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame