Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Miki Solus: Melanija – Posveta Trumpovoj ženi i big in Slovenia

“Nadam se da će pjesmu puštati DJ-evi jer je izrazito plesnog karaktera, a također se nadam da mi pjesmu neće s Youtubea skinuti američka vlada te da ću proći neokrznut, bez financijskih kazni” kaže zagrebački alternativni kantautor Miki Solus koji je odlučio nastaviti estradnu karijeru.

Nakon koketiranja i eksperimenta s Lidijom Bačić u pjesmi “Lubenica”, napisao je pjesmu posvećenu Melaniji Trump, supruzi američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Naravno da je pjesma zadržala njegov neozbiljni i šaljivi pristup u funky tonu, no već se po aranžmanu može primijetiti intervencije i razlika u odnosu na dosadašnje pjesme u kojima se nije toliko pjevalo koliko repalo. U novoj pjesmi uz pomoć ženskih back vokala Solus doista pjeva na refrenu kako je Donald Trump psihopat. A kad cijelom audio iskustvu pridodate još video spot napravljen green-screen tehnikom po uzoru na spotove legendarnog Davida Hasselhoffa čiju režiju zajedno potpisuju Solus i Adam Mišković, stvar poprima još malo boratovske razmjere namjernog trasha.

Ali kad se priviknete na njegov “novi” stil i pokušate mu oprostiti što je “izdao fanove” ako ništa drugo ova pjesma ima potencijala biti popularna u Sloveniji. (Ivan Perić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame