Aktualno Celebrities Glazba moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Dua Lipa će na turneju uz novi album: Najbolja nova svjetska pop zvijezda uz “Future Nostalgia”

Uzbuđenje oko objave drugog studijskog albuma jedne od najvećih pop zvijezda današnjice raste iz dana u dan. Album “Future Nostalgia” najavljen je krajem listopada zaraznim nu-disco hitom “Don’t Start Now” koji je svojim uspjehom još jednom dokazao da se radi o jednom od najuzbudljivijih glazbenih imena nove generacije. Singl se našao na broju jedan svjetskih top lista.

Pratećim videospotom Dua Lipa je predstavila novi imidž i fascinirala publiku, a plesna tema provlači se novim albumom koji je glazbenica najavila još prošlo proljeće. “(Novi album) više je orijentiran na disko i inspiriran ’80-ima. Zabavan je“, otkrila je Dua Lipa u intervjuu za Billboard i objasnila da unatoč iskrenim i osobnim tekstovima pjesama ne doživljava sve preozbiljno. “Samo želim da ljudi, kad ga čuju, požele plesati, zabaviti se i jednostavno izaći i provesti vrijeme sa svojim prijateljima.”

Uz naslov albuma, Dua Lipa je na društvenim mrežama danas najavila i istoimenu europsku turneju “Future Nostalgia” kojom će obići i naše susjedstvo. Ulaznice kreću u prodaju ovaj petak, 6. prosinca, a datume pronađite na službenom vizualu najave turneje.

Dua Lipa iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u 4 milijuna prodanih primjeraka te je ostvarila brojku od 40 milijuna prodanih singlova. Najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju, gdje ima preko 40 milijuna mjesečnih slušatelja te je trenutno 15. najslušaniji izvođač na svijetu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame