Aktualno Celebrities film Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Bad Boys 3: Bad Boys For Life – Napucana i relativno zabavna šminkerska buddy buddy pucačina

Will Smith i Martin Larence su opet u igri. Kao što je nekad bio Eddie Murphy zaštitnik zabavnih policajaca crnaca u Beverly Hills Cop 1, 2 i 3, tako su i  Zločesti dečki, poduplali brze automobile, doskočice jedan drugom, upalili šminkerski adrenalin i obavijestili pop corn publiku da ih ovaj puta ne režira Michael Bay. Ali to se gotovo ne osjeti jer good cops a zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) opet imaju problema s kriminalcima, konkretno snajperom.

Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. I tu je sve već viđeno.  Ono što je smetalo i prije je taj šminkerski pristup akciji koji je viđen u podbačaju Underground 6, zadnjem 150milijunskom promašaju Michaela Baya. Ono što je dobro su glavni glumci. Sve ostalo su kokice.

Film “Zločesti dečki” s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i pokazao blockbuster formulu već viđenim i oprobanim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to tada bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove ljestvica. Nakon dugih 15 godina nadamo se da nema više razmišljanja o novim nastavcima. Tri je sasvim dosta. (Andrija Perić)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame