Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Nabrijavanje pred prvu MMA borbu novog desetljeća: Conor McGregor u traženju povratka na vrh – The. Heat. Is. On.:

Vruće će biti u Las Vegas T Mobile Areni u noći iz subote na nedjelju u 4 sata po našem vremenu počinje turnir UFC 246 koji po mnogočemu odlučuje puno o sudbini najveće borilačke MMA zvijezde današnjice, irskog superstara Conora McGregora.

U slučaju pobjede nastavlja se njegova “sezona”, kako kaže, u kojoj bi htio napasti treći pojas (u velter kategoriji koji čuva Kamaru Usman) i četvrti (BMF belt koji drži Jorge Masvidal).

Malo tko vjeruje da je to moguće jer se tu radi o snažnim udaračima i momcima koji su uglavnom već i fizički dominantniji od neustrašivog Irca, no osporavali su ga i prije pa je postao prvim UFC šampionom koji je istovremeno neko vrijeme držao titulu šampiona u dvije kategorije (koju doduše niti jednom nije branio) nego je nakon egzibicijskog boks meča s Floydom Mayweatherom izgubio od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu prvaka lake kategorije.

Vaganje prije borba pokazalo je koliko su borci spremni, a ljubitelje MMA će svakako oduševiti borba koja ne odlučuje o pojasu ali svakako prati budućnost borca kojeg je bilo gušt gledati pri nastupima u UFC, najjačoj svjetskoj borilačkoj organizaciji.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame