Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Let 3 feat Tereza Kesovija: Sam u vodi – Recikliranje starih stvari u nedostatku novih ideja zvuči sjajno u ovom slučaju

“Sam u vodi” pjesma s albuma “Two Dogs Fuckin” riječkih alternativaca Let 3 jedna je od najboljih rock and roll pjesama u povijesti naše alternativne scene. Let 3 su već duži niz godina u većim kreativnim stagniranjima niti na tragu uzbudljivog benda koji je žario i palio svojim originalnim glazbenim dosjetkama (Jedina, Nečuveno, Bombardiranje Srbije i Čačka).

U takvom odnosu snaga često posežu recikliranju svojih starih pjesama, pa su već pokušavali obrađivati svoje stare stvari i uglavnom ih uništili ili iskasapili do neprepoznavanja (Izgubljeni, Vjeran pas, Golub Dinko) u raznim glazbenim suradnjama. Oni su dokazali da mogu sa svima, od Severine do Krankšvestera, Vuce, TBF-a, vjerojatno nisu uspjeli samo s Jadrankom Kosor.

Novi adut i iznenađenje je dubrovačka legenda Tereza Kesovija koja u reinterpretaciji “Sam u vodi” zvuči povremeno poput Diamande Galas i ma koliko se na trenutke doima forsirano umetnuto, kako pjesma odmiče to je sve više čini odličnom kombinacijom. Ništa novo, ali staro je fantastično dobro. (Dejan Orešković)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame