inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM PRIRODA & DRUŠTVO SVAŠTARA Tehnologija Zabava

Je li i zagrebački rotor korumpiran: Kako je cijena porasla za 80 milijuna kuna – Dario Juričan otvorio rotor prije Milana Bandića

Politički i društveno korisni performans redatelja i kandidata za Predsjednika RH Darija Juričana na adresu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića se nastavlja. Jak na društvenoj mreži Facebook gdje ga prati oko 35 000 glasača (koliko je cca glasova dobio na izborima u Zagrebu) Juričan je jutros prije zora požurio preduhitriti Bandića. Detalje akcije i svoj viđenje dofinanciranja rotora objasnio je u još jednom “ljubavnom pismu” koje prenosimo u cijelosti.

DOK BANDIĆ JOŠ SNIVA SVOJE KORUPTIVNE SNOVE, JA SAM OTVORIO ROTOR

Prije izlaska sunca, dok naš gradonačelnik Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku i pustio u promet novi rotor, koji omogućava lakši protok ljudi u smjeru Remetinca.
Obred na maglovitom, ali ljekovitom zagrebačkom zraku bio je dostojanstven i kratak, kako bi građani grada Zagreba što prije mogli početi koristiti ovaj delikatni infrastrukturni projekt koji večina prometnih stručnjaka smatra promašenim.

Junaci koji su najbolje znali sročiti ponudu za novi rotor bili su Kamgrad, DiV, Tigra te Hidroelektra niskogradnja (koja je u međuvremenu propala, pa je uletio Georad iz Makarske).

U Kamgradu u javnoj nabavi radi Lidija Tomić, jako dobra prijateljica Milana Bandića, a ispekla je zanat na pravom mjestu – radeći javnu nabavu u Zagrebačkom holdingu.
Vlasnik Kamgrada Dragutin Kamenski preko kurira komunicira s Bandićem, osvjedočili smo se da gradonačelniku ostavlja poruke na porti Gradskog poglavarstva. Nije ni mejlu niti mobitelu za vjerovati, bolje se služiti pismonošom!
Vlasnik Tigre Bandićev je kum Milan Penava.
Bandić se voli vozikati i na jahti Tončija Kurilja, vlasnika Georada iz Makarske, kojeg posjećuje za rođendane.

Uz toliko kumova i prijatelja, nije čudno što je cijena rotora skočila s 280 milijuna na 320 milijuna kuna! Može se, nije kum cicija!

Jesmo li ih sve nabrojali?
Tu fali još samo jedno ime – European Anti-Fraud Office (OLAF), Europski ured za borbu protiv prijevara, osnovan kako bi zaštitio financijske interese EU.
Naime, upravo EU daje ogroman novac za zagrebački rotor.
Možda baš kako bi se preko rotora ubrzao nečiji odlazak u Remetinec?

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame