Aktualno Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Kovačeva omađijava Zagreb: Sharon Kovacs na tragu Amy Winehouse protiv koronavirus prijetnje

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica, eteričnog izgleda koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom i prisutnošću, 11.3. gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture. Taj je koncert ujedno i prvi koncert u nizu proljetne sezone Musicology Barcafe Sessionsa 2020. godine.

Sharon Kovacs, pjevačica magičnog glasa, kantautorica i žena sa ogromnom karizmom, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Nine Simone, Shirley Bassey i Lane Del Rey. Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje uvijek ugoste renomirane umjetnike koji su trenutno najveća atrakcija.

Svoj glazbeni put i karijeru je započela u barovima Eindhovena gdje je osvajala svojim specifičnim glasom i ogromnim talentom, prisutnošću i ogromnom sugestivnošću u nastupu. Potaknuta uspjehom u svojoj zajednici, odlučila je odškolovati svoj glas upisavši Rock City Institute, privatnu glazbenu akademiju. Iskustvo na akademiji bilo je vrijedno a tamo je i upoznala svoje članove benda.

Prvi singl „ My Love“ iz 2013., bio je ogroman uspjeh koji je pratio i izlazak debitanskog albuma „Shades of Black“. Milijuni pregleda na You Tubeu, tisuće komentara i stvari su se nekako prirodno zakotrljale kad je karizma i talent toliko očit,a njen najveći adut su njezini tekstovi. Njen stil nekako se prirodno kreira na njenim već spomenutim uzorima Amy Winehouse, Billie Holliday i Nini simone koje su stvarno najveće od najvećih a na to još sve ide i njen osobni kantautorski pečat. Njezin idući u nizu album, „Cheap Smell“, jedan je od najiskrenijih i nadahnutih soul albuma kojim je samu sebe iscijelila.

„Cheap Smell“ album je istovremeno mračan i pozitivan ostavljajući prostora nadi. Ova izozemka na vrhuncu svoje karijere Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i prenijeti nam snagu glazbe i emocija iz svoje vizure. Pripremite se na vrtlog emocija.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame