Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

Vesna Pezo: Pravi Hrvat nikada ne plače – Remek djelo domobranskog glazbenog trasha od žemskog Tomsona

Bilo je bi ne bi, bi ne bi, ali onda je prevladao razum. Pravi Hrvati ne smiju biti zakinuti za osvrt na ovakva čudovišna remek djela domaće zabavne glazbe. Naime, pozvali smo redakciju da svi dostave mišljenja o ovoj predivnoj budnici.

Dijana Čelić: Jao, nemoj, prerano je, molim te, ako ikako možemo bez ovoga, bila bi ti zahvalna…

Hrvoje Rukavina: Ovo je hrvacka verzija Boys don’t cry od The Cure. U Berlinu sam, tamo ne dolazi signal za ovo, sorry. 🙂

Ivan Perić: Uuuuuu ajme kako je ovo dobro. Bolno dobro. Ka šta bi Mišo reka spojilo se nebo sa zemljon…

Anđelo Jurkas: Jel to Thompsonova sestra? Jel se ljubila s Vucom? Jel sišla s Kupresa? Jel ima mirovinsko? Jel korona virus?

Dejan Orešković: Beži bre imamo ih takvih ovde za izvoz u mrske i neprijateljske susedne zemlje, još da se zamaram s vašima 🙂

A za one koji ne razumiju objasnio nam je Pravi Hrvat: Poruka pjesme je da Hrvati ne kukaju, ne plaču već da trebaju dignuti glas i ujediniti se kao 1991. Vratimo Hrvatsku Hrvatima! Sad je kucnuo čas da zajedno djelujemo i stvorimo zemlju u kojoj ćemo moć odgajat svoju djecu, a ne da ona bježe iz nje. Hrvatsku bez korupcije, siromaštva, uhljeba i lopova! Ovo je bila jedna od himni HOS-a, koji je branio naš narod od Kupresa, Dubrovnika, Vukovara, Gospica, Vesna je ovu pjesmu oživjela i vratila svom narodu u vremenu kad je zajedništvo potrebnije nego ikada, hvala joj na tome!”

10/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame