Aktualno teatar

Odgađanje Gumbekovih dana: Nove datume ciljaju na studeni

Zbog trenutne i nepredvidive situacije s epidemijom koronavirusa, prisiljeni smo odgoditi XIII. Gumbekove dane koji su se trebali održati od 19. do 31. ožujka u Histrionskom domu u Zagrebu, javljaju iz marketinga Centra za kulturu Histrionski dom.

Budući da se radi o međunarodnom festivalu na kojem su trebali nastupiti gostujući izvođači iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja Republike Slovenije i Republike Srbije, nismo spremni riskirati zdravlje naše publike, suradnika, gostujućih izvođača i predstavnika medija, te smatramo da je u ovoj situaciji i u skladu s trenutnim mjerama opreza najbolje odgoditi festival za jesen. Planiramo XIII. Gumbekove dane održati u studenom, ali o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Zahvaljujemo svim suradnicima i sudionicima, kao i našoj dragoj publici na razumijevanju te molimo sve koji su već kupili ulaznice za predstave na XIII. Gumbekovim danima da nam se jave na brojeve telefona 5496 381/387 ili da dođu vratiti ulaznice u radno vrijeme blagajne (od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati).

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame