Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Mary May: Grpwn Girl – Uživo je bez greške isto

Redakciji jedna od omiljenih domaćih novih kantautorica Mary May premijerno je objavila live video pjesme “Grpwn Girl” originalno objavljene na njenom fantastičnom debitantskom albumu  Things You Can`t Put Your Finger On. Ova live verzija datira s privatnog koncerta održanog u 1. zagrebačkoj gimnaziji krajem 2019. To joj je drugi live singl nakon pjesme “Save Your Prayers” i jednako je zadržao ljepotu studijske verzije, čak ubrzavajući ovaj put energiju benda direktno odsvirano otprve u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu. Uz napomenu da se ne radi o greški nego naslovu koji je namjerno takav i koji je drugačiji pa skreće pažnju tim malim “trikom” na Maryn prekrasan glas i pjevanje.

Za video livea je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba a prije same promocije, Mary May planira objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (el. gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju
novo značenje american folk žanra na ovim prostorima. Album će objaviti boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu. (Ivan Perić)

9/10

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame