Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Ivo Sivo: Istina 2 – Iskren, ali dosadan?

„Istina 2” novi je solo singl splitskog repera Ivo Sivo iz ex Dječaka. To je ujedno pjesma kojom najavljuje svoj debi album „Kakvo vrijeme za bit živ”.

“Izbacim dosadnu pjesmu, šta misliš o tome? Ivo Sivo, radim šta želim, pamti me po tome. Mene nemoš kupit mene nemoš prodat, prijatelju ja sam na drugi način bogat” je odličan stih koji opisuje cijelu ispovjesnu pjesmu Ive Sive u kojoj je ispričao svoje probleme iz života poslije raspada Dječaka. Hoće reći da je iskren ali ova pjesma nije u razini pjesama kakve je pokazao njegov kolega Vojko Vrućina niti Dječaka iz najbolje forme, više je pomalo bezlična pa podsjeća na drugof neuspjelog repera, solo pokušaja Zonija.

To je pjesma sporog tempa za koju on naravno sam potpisuje tekst, a beat mu je radio mladi producent V1T0 iz Malog Lošinja. Sean Houston svirao je gitaru, a Eestbound, producent poznat po suradnji s Travisom Scottom je radio mix pjesme. U spotu su mu se pojavili i bivši prijatelj iz benda Vojko Vrućina i Saša Antić iz The Beat Fleeta, Krešo Bengalka i još neka geto ekipa. (Ivan Perić)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame