Aktualno film POP COOLTURA

Roza ti i ja: Edukativno populistički kratki crtić Bojana Jambrošića

Bojana Jambrošića dosad smo vidjeli kao estradnog pjevača deset godina, plesačko umijeće nam je pokazao u Plesu sa zvijezdama, talent za transformacije u Tvoje lice zvuči poznato, a ulogu mentora u showu Zvijezde pjevaju. Autor je glazbe i jedan od glavnih likova u dječjem mjuziklu “Mi o vuku”, a jedna od stvari koja ga iznimno veseli i u kojoj uživa je sinkroznizacija animiranih filmova. Otud se, između ostalog, rodila ideja za novi projekt – “Roza, ti i ja”.

Riječ je o zabavno-edukativnom crtiću čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja. “Crtati i animirati crtiće sam počeo još prije nekoliko godina kada je mojim nećacima trebalo smisliti neki crtić za njihovu omiljenu pjesmicu. Od tada sam napravio nekoliko dječjih pjesmica i crtića koji bilježe miljunske preglede. Kako zbog ove situacije imam više slobodnog vremena, odlučio sam se poigrati i napraviti malo duži crtić s više pjesmica, zanimljivom i poučnom tematikom koja bi ujedno mogla i razveseliti klince.” – kaže Bojan.

Bojan je ovaj itekako zahtjevan projekt napravio potpuno sam: “Za ovo mi je bilo potrebno dosta vremena jer sam sâm odradio posao koji inače radi najmanje petnaestak ljudi; od crtanja, animacije, glazbe, aranžmana, snimanja, montiranja i naravno, glume i pjevanja. U cijelom procesu mi je definitivno puno pomoglo četverogodišnje iskustvo u sinkronizaciji crtića.”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame