Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA

Million: Nisam dobar – Dobro je, nastavak glazbene karijere Slavka Remenarića iz Boe

Tekstopisac, kompozitor i gitarist Slavko Remenarić, suosnivač legendarne novoromantičarske grupe Boa, prije mjesec dana predstavio je svoj novi glazbeni projekt “Million” s prvom stvari “Nisam dobar”.

Pjesma “Nisam dobar” govori o životnim situacijama u kojima drugome nikad nisi dobar ili dovoljno dobar, iako se trudiš ili misliš da se trudiš. To doživljavaš kao nezahvalnost, nerazumijevanje, koje u tebi stvaraju zbunjenost, a posljedično i bijes. To se može odnositi na tvog partnera, roditelje, odraslu djecu, prijatelje, posao…na gotovo sve odnose koji su ti bitni. Mnogo se ljudi može pronaći u tim stihovima i svatko će, vjerujem, imati svoje viđenje i tumačenje.”

Demo pjesme napravljen je u njegovom kućnom studiju i podsjeća na vrlo melodične i pjevne MOR pjesme s američkih radio postaja, vokal Ernesta Ivkovića zvuči kao da je brat Nikole Marjanovića, tehnički to odlično zvuči ali kako će sjesti slušateljima je malo drugi par rukavica. Uz bazični loop i gitaru, producent Zvonimir Dusper – Dus je dao finalni oblik. Ambiciozno postavljen video spot režijsko je djelo Filipa Gržinića i sve je to jako dobar novi početak. (Ivan Perić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame