Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA

Pips Chips & Videoclips: Nikad pa ni tad – Komentiranje domaćeg rock and roll trenutka

Zagrebački rock and roll veterani Pips Chips & Videoclips imaju novi singl „Nikad pa ni tad“ kojim su se trgnuli iz letargije otprije tri godine jer im je zadnja pjesma bila “Kung fu lekcija” (2018.).

Uvjete nastanka razigrane pjesme koja podsjeća na njihove stvari s albuma “Dernjava” i malo ranije faze rada benda, predstavio je frontmen Dubravko Ivaniš Ripper: “Šinec i ja smo ostali sami na probi. Šinec je rekao “ajmo maznut nekaj od Jinxa”. Ja sam mu rekao “jebeno, ajmo!”. Onda je došao Božo i pustio nam Mura Masu i Slowthaija i da to sada slušaju mladi. Onda je navratio i Zde koji zna napamet sve od Jinxa i niti jednu od Mura Mase i zaključio da mu je stvar prilično dosadna nakon minute i dvadeset sekundi. Gul po običaju nije ništa
rekao, a Slama kaže da mu je super”.

Produkcija je djelo Ivana Božanića, miks Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a artwork Olivere Popadić. Singl, kao i mnoge prethodne, objavljuje njhova matična izdavačka kuća “Dan, mrak”. Za napomenu je da je veliki zagrebački koncert Pipsa službeno je prebačen je na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata. Nadamo se da tad neće biti “Nikad pa ni tad”. (Ivan Perić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame