Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Anjel: Novi dan – Ovo je genijalno, kršćanska rockerica Ankica rastura u čast radosti života i Boga i Svjetla :)

U prvi mah pitate se je li moguće. Onda kad se priviknete i pristanete da je moguće postane zabavno. Nakon snimljenog i izdanog albuma ”Povratak Ocu” i spota za naslovnu pjesmu ‘Povratak Ocu’, ovo je drugi spot za pjesmu ”Novi dan” s istoimenog albuma kršćanske rockerske grupe ‘Anjel’ tj prateće grupe Ankice Cicvarić, poznatija kao Anjel.

„Na životnom putu prema ostvarenju smisla, prolazimo kroz situacije nevolja, straha i problema. Dok se nalazimo u toj svojevrsnoj izolaciji patnje i boli, radost života nam često izgleda nepovratno izgubljena. Ali, baš u tim kušnjama, iza životnih križeva, krije se Svjetlo nade i rađa novi dan, Očevim Licem ljubavi obasjan. Ovim spotom, cilj nam je predstaviti band (do sada sam bila samostalni izvođač),”oživjeti” pjesme  s prvog albuma kroz nastupe kojima smo otvoreni te kroz nove spotove. Istovremeno planiramo rad na novim pjesmama i pripremamo drugi album.“ – izjavila je Ankica, skoro kninska kraljica.

 

Spot je sniman na lokaciji bivše tvornice u Kaštelima (Kaštel Sućurcu) i na nogometnom igralištu u mjestu Srinjine. Obje lokacije su u blizini Splita, u širem krugu grada (na njegovim suprotnim stranama).

Tekst i glazbu potpisuje Ankica Cicvarić, a u aranžmanu joj se pridružuje i Nennsi B. An’NadiaMiroslav Majki (Studio ‘Piknik’) zadužen je za snimanje, mix i master pjesme. Spot su snimili Dean Bubić Marin Gabelica, dok scenarij i režiju također potpisuje Ankica Cicvarić uz Marina Gabelicu. Bend ‘Anjel’ su: Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara) i Branko Bralić (bubanj). Glumci u spotu osim benda su: Sara RadovićMarin SmajkanRoko Frane TomašIvan Ćosić Šurlin Tonći Gizdić (motorist). (Ivan Perić)

9/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame