Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Vojko V: Umoran – Remek djelo od pisme i spota!!!

“Satra san se, ne mogu više” kaže Vojko V na kraju novog spota u kojen je optrča cili svit (čitaj Split) ka Forrest Gump. Nakon šta je potpuno falija balun s pismon “Obama” i skrenija s toka remek djela “Zovi čovika”, “Ne može” i “Kako to?” Vojko Vrućina je opet zakuca s najboljon pismon u karijeri. Semplira je Stavrosa i izobličija ga na jedini način kako to je tribalo uradit.

Što je zajedničko Jasminu Stavrosu i Vojku V? Umor i refren. Umoran je Stavros bio 1989. godine, umoran je i Vojko 2020. Mijenja pelene, gura kolica, sluša Zagrebačke mališane, ide na dječje rođendane, stručnjaci mu govore kako da drži dijete – „još nisan puka, ali definitvno pucketan”. Što je zajedničko redatelju spota Rinu Barbiru i Robertu Zemeckisu. Trčao je Forrest Gump 1994. godine, trči i Vojko 2020. Koliko god bio umoran, uspio je Vojko semplirati Stavrosov veliki hit, a Rino nadmašiti opet samog sebe. Vojko, brate. Zašto trčiš?

E, da, ovo van je linija kako su falili.

Toma Zdravković – Umoran sam od života (1980.). Šaban Šaulić – Hej, živote, umoran sam (1987.). Jasmin Stavros – Umoran sam (1989.)

Vojko V – Umoran (2020.). (Ivan Perić)

10/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame