Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Tram 11: Jebo sliku svoju – Povratak kultnih zagrebačkih repera nakon 17 godina, ali gdje je pjesma?

Rap legende zagrebačkog old school rapa General Woo i Target su nakon koncertnog revivala u Domu sportova prije koju godinu dana najavili fanovima da opet rade zajedno i da su zakopali ratne sjekire. Bilo je samo pitanje vremena kad će počet objavljivati nove stvari.

To čekanje je potrajalo predugo, a tek kad su objavili “povratnički” spot i singl još je veće pitanje zašto im je toliko trebalo? Zar nisu mogli bolje od ovoga? O čemu je uopće pjesma? Puno je tu neodgovorenih pitanja.

Nema veze, Tramovci imaju toliko veliku bazu fanova koja puši baš svakakvu pjesmu pa i kad naprave nešto ovoliko prosječno sigurno neće proći nezapaženo. Šteta samo zbog vremena kad su znali imati stvarno dobrih stvari kao “Samo kod nas”, a danas izgleda kao da su se umorili od tolikog odmaranja :). Ideja video spota kao selfie foto montaža je najbolji dio pjesme, a spot je režirao i snimao Daniel Tipura.

Očekujemo puno bolje i puno više od sljedećih stvari i povratak vrijedan pažnje zbog kvalitete pjesama a ne samo njihovog statusa iz prošlosti. (Dejan Orešković)

5/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame