Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Metallica i simfonija: “Moth To Flame” kao najava drugog “S&M” albuma

Svega par tjedana fanove dijeli od objave iščekivanog live-albuma Metallice “S&M2”, a bend fanovima postepeno otkriva dijelove novog izdanja. Tako je ovog tjedna predstavljena live-izvedba pjesme “Moth Into Flame“, koja je i u Hrvatskoj dostupna putem digitalnih glazbenih platformi, radijskog etera, a live snimka je objavljena i na YouTube kanalu benda. Album “S&M2” bit će objavljen 28. kolovoza te će biti dostupan u čitavom nizu vrijednih kolekcionarskih formata – od digitalnog izdanja preko 4LP vinilnih, 2CD, DVD & Blu-ray verzija pa do limitiranog color-vinyl 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box seta, obogaćenog bendovskom memorabilijom.

Izdanje donosi vrijednu snimku dvodnevnog nastupa Metallice 2019. godine u San Franciscu, u pratnji San Francisco Simfonijskog orkestra, vođenog od strane cijenjenog dirigenta Michaela Tilsona Thomasa. Trosatni rasprodani koncerti bili su podijeljeni u dva dijela, a snimka “Moth Into Flame (Live)” dolazi iz prvog dijela nastupa, kada je izvedena i pjesma “Anesthesia (Pulling Teeth)” s debi-albuma “Kill ‘Em All”, koju je samostalno izveo Scott Pingel, basist Simfonijskog orkestra, u čast Cliffa Burtona, preminulog basista i člana skupine.

U razgovoru za Kerrang!, bubnjar Lars Ulrich oduševljeno je otkrio: “Anesthesia solo bio je izvanredan! Naježio sam se kako je publika reagirala na tu izvedbu! Obožavam hrabrost izvedbe “Iron Foundry” i obožavam činjenicu da smo se dohvatili izvedbe pjesama koje inače ne sviramo tako često, poput “The Outlaw Torn” i “The Call Of Ktulu”.” Uz “Moth Into Flame”, s izdanja su do sada predstavljene i “Nothing Else Matters” te “All Within My Hands” izvedbe, a skupina je krajem srpnja s fanovima podijelila i unboxing video u kojem Robert Trujillo otkriva “S&M2” Deluxe Box Set: youtu.be/8BsZGvO7IR8

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame