Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Severina je pozitivna: Ima koronavirus i sve je vezano za svađu s bivšim mužem oko sina

Severina Kojić, najveća balkanska pjevačka zvijezda, isto ima koronavirus, prema njenom navodu na svom službenom Instagramu. U objavi je opisala tijek dobijanja koronavirusa i sumnju od koga ga je dobila. Njen sin nije pozitivan na virus. Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.
Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.
Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. 

Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.”

Ozdravi Seve što prije, poručuju mnogi njeni fanovi.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame