Aktualno Festivali film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Naknadni početak odgođenog Pulskog filmskog festivala: Uz mjere opreza filmski festival će ipak biti održan ove godine

Pulski filmski festival nakon odgode prvotnog termina će ove godine biti održan od 29. kolovoza do 04. rujna.

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije za održavanje 67. Pulskog filmskog festivala, ljubazno mole posjetitelje da se informiraju o posebnim uputama radi nesmetanog praćenja programa. Posjetiteljima je na raspolaganju 5 ulaza u Arenu, a svoja mjesta mogu zauzeti svakodnevno od 19:00 sati.  Na svakom će ulazu na istaknutom mjestu biti postavljena sredstva za dezinfekciju ruku. Nakon obavezne dezinfekcije, posjetitelji će putem audio zapisa ostaviti osnovne podatke (ime, prezime, broj telefona).

Prilikom ulaska i izlaska obvezno je nošenje zaštitne maske koja se smije skinuti tijekom gledanja projekcije. Sjedala su postavljena u parovima, metar i pol udaljena od sljedećih sjedećih mjesta, a ukupni kapacitet sjedala je 1500.  Fizički razmak obvezan je i prilikom ulaska i izlaska u Arenu.    Na drugim filmskim lokacijama (INK i Kino Valli) primjenjivat će se iste mjere, a posjetiteljima će se na ulazu beskontaknto izmjeriti tjelesna temperatura. Ako mjerenje pokaže povišenu tjelesnu temperaturu, posjetitelj može pričekati petnaestak minuta, zbog eventualnog napora organizma uzrokovanog vrućinama, i ponovno zatražiti mjerenje. Posjetitelj koji ima potvrđenu povišenu temperaturu neće moći prisustvovati projekciji. Umjesto audio zapisa u INK i Kinu Valli gledatelji su dužni upisati osobne podatke u evidenciju posjetitelja.

Pula Film Festival ne obvezuje se na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed vremenskih nepogoda ili izvanrednih okolnosti.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame