Aktualno Celebrities Glazba Interview POP COOLTURA Zabava

Mrle priča s Lisicom: Ne podnosim ideju da moram biti kao netko!

Rijeka je već desetljećima rasadnik vrhunske glazbe, a njezina rock i alternativna scena i dalje je jedna od najrazvijenijih na našim prostorima. Jedno od važnijih imena svakako je Damir Martinović Mrle, basist benda LET3 kojeg najčešće viđamo u jednoj od svojih uloga (Kaluđerica bez nosa, Čupač svih čupača itd.) No, za sve one koji se pitaju može li Mrle biti “normalan” i kako razmišlja o životu, odrastanju, partnerskim odnosima i svijetu koji nas okružuje možda će biti interesantno pogledati njegovo gostovanje u jednom relativno novom podcastu. Naime, nakon što je sredinom kolovoza započeo s emitiranjem na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica, podcast riječke novinarke i voditeljice, na kauču u četvrtoj epizodi ima upravo Mrleta, no ovog puta u nekom drugačijem izdanju.

Tko je Mrle kad nije roker s barbikama, Kaluđerica bez nosa, Čupač svih čupača? Glazbenik, partner, otac, pravi kreativac, pomalo i znanstvenik! Što ga izluđuje, kad ga hvata panika, kako funkcionira u svijetu koji je vremenski određen, kako je ušao u znanstvene vode i osmislio „Zvučni karburator“ – jedinstveni projekt koji uz pomoć zvuka vode stvara skulpture od soli, a u kojem glazba obavija središnju misiju – materijaliziranje zvuka grada.

Duguje li „LET 3“ svoju popularnost ekscentričnim performansima? Koji mu je najveći strah, kakav je on kao roditelj i mnoge druge teme zainteresirani mogu vidjeti na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica. Osim toga u razgovoru je otkrio i što ga smeta kod novih bendova te koji savjet bi dao nekome tko sada kreće u glazbenom.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame