Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

Ep o Mulan u kinima: Nakon crtića igrani film o hrabrosti, lojalnosti i istini

Disney's MULANMulan (Yifei Liu)Photo: Jasin Boland© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
U domaća kina je napokon stigla Mulan, dugoočekivana filmska igrana adaptacija jedne o najljepših priča o obitelji, vjernosti, hrabrosti i odanosti.
Iz Disneyeve radionice hvaljena redateljica Niki Caro donosi epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici u filmu Mulan u kojem neustrašiva mlada žena riskira sve iz ljubavi prema svojoj obitelji i svojoj zemlji i postaje jedna od najvećih ratnica u povijesti Kine. Kada kineski car izda dekret po kojem jedan muškarac iz svake obitelji mora služiti u carskoj vojsci kako bi obranili zemlju od sjevernih napadača, Hua Mulan, najstarija kćer časnog ratnika, odlazi u vojsku umjesto svog bolesnog oca. Maskirana u muškarca po imenu Hua Jun, prolazi brojna iskušenja na svakom koraku i mora naučiti iskoristiti svoju unutarnju snagu i prihvatiti svoj istinski potencijal. Ovo iskustvo će je pretvoriti u časnu ratnicu i donijeti joj poštovanje zahvalnog naroda i ponosnog oca.

U filmu „Mulan” glumi proslavljena međunarodna glumačka postava koju čine: Yifei Liu kao Mulan, Donnie Yen kao zapovjednik Tung, Tzi Ma kao Zhou, Jason Scott Lee kao Böri Khan, Yoson An kao Honghui, Ron Yuan kao narednik Qiang, Gong Li kao Xianniang i Jet Li kao car. Film je režirala Niki Caro prema scenariju koji potpisuju Rick Jaffa i Amanda Silver te Lauren Hynek i Elizabeth Martin, na temelju kineske narativne pjesme „Balada o Mulan“. Producenti su Chris Bender, Jake Weiner i Jason Reed, a Bill Kong, Barrie M. Osborne, Tim Coddington i Mario Iscovich su izvršni producenti.

Film se prikazuje u domaćim kinima od 4. rujna u distribuciji Blitza.

https://youtu.be/KK8FHdFluOQ

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame