Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

David Guetta & Sia: Let`s love – Osamdesete su bile za ljubav i ples

Opet se spajaju najpoznatiji europski DJ i kreativni bezveznjak David Guetta i jedna od najboljih pop pjevačica Sia – u novoj vokalno plesnoj suradnji. “Tijekom ovog perioda izolacije, bio sam nevjerojatno nadahnut za objavljivanje glazbe koja ima poletnu energiju”, poručio je Guetta te nadodao: “Volim producirati klupske pjesme, ali istovremeno, pogotovo sada, osjećam se kao da stvaram ‘feel good’ glazbu. 

Guetta i Sia su s prethodnim kolaboracijama (“Titanium”, “She Wolf”, “Bang My Head”, “Flames) prikupili preko 2 milijarde streamova i zasjeli na prva mjesta ARC ljestvica diljem svijeta.

Njihova posljednja suradnja “Flames” bila je najemitiranija pjesma diljem europskih radijskih postaja u 2018. godini, “Titanium” je prikupila više od milijardu streamova, dok “She Wolf (Falling To Pieces)” ima preko 500 milijuna pregleda samo na YouTubeu.

David Guetta je između ostalog oborio i dva svjetska Guinnessova rekorda za ‘najviše gledatelja livestream DJ seta na Facebooku’ u sklopu povijesnog fundraisera “United At Home” te za ‘DJ-a koji je prikupio najviše likeova na Facebooku i followera na Twitteru.

No, sve te brojke nama ne znače ništa, ali znači da je melodija ove pjesme jako dobra i da Sia zvuči sjajno. Nama se isto pleše. (Ivan Perić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame