Aktualno Glazba POP COOLTURA

J.R. August ima live album: Live at Hrvatski glazbeni zavod – Najvrućlji hrvatski mladi kantautor ima novi razlog za sreću fanova

J.R. August, vanserijski kantautor i višestruki dobitnik nekoliko domaćih glazbenih nagrada, objavio je album “Live at Hrvatski glazbeni zavod” na kojem je snimka zabilježena na koncertu sredinom veljače ove godine.

“Live at Hrvatski glazbeni zavod” donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih su se dvije, “The Misanthropist” i “The Exorcist”, po prvi put našle na nosaču zvuka i kojima J.R najavljuje rad na novom studijskom albumu. Kao najava objavljen je spot “Distort Reality”, s kojom je i bio otvoren koncert, a uslijedile su “The Darkroom Boogie”, “Lead the Way”, “Black Limousine” dok će video za najnoviju, “Change Of Seasons”, biti predstavljen 23. rujna.

Režiju koncerta snimljenog u suradnji Croatia Recordsa s Hrvatskim društvom skladatelja potpisuje Marko Zeljković Zelja, ton majstor je Dražen Završki, dok miks i mastering potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio). Snimka ovog fantastičnog koncerta u prodaji je kao Blu-ray i dvostruki CD u izdanju Croatia Recordsa.

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom i prvijencem, “Dangerous Waters”, koji je suvereni osvajač titule hrvastkog albuma 2019. godine. Od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja, a nedavno je objavljen i bogato opremljen dvostruki LP. Osim tog albuma nedavno je realizirana i kolekcija EP-jeva “Murky Waters”.

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame