Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Srđan Sacher prekinuo odluku da se neće slikati u medijima: Novi singl “Mornar” treba pogurnuti i dodatnu reklamu

Legendarni Haustorovac i Vještica Srđan Sacher je dugi niz godina odbijao sudjelovati u promotivnim aktivnostima vezanim za svoje glazbene projekte i izlaske novih pjesama, ali to se na sreću promijenilo od početka lansiranja grupe Sacher. Od tada je prekinuo medijsku šutnju i počeo gostovati u novinskim, web pa čak i TV nastupima. Jedno od takvih desilo se na jednoj od rijetkih emisija na HTV-u koja njeguje domaću pop rock scenu PopRock.hr u kojoj je pričao o svojoj pjesmi “Mornar (koji je iznevjerio more)” i opravdao uzimanje glumca Filipa Riđičkog kao svoj glas jer dotični pjeva kao istovjetna imitacija Sachera.

Nakon dva tjedna od premijere iako je sjajna pjesma o kojoj smo pisali i u rubrici kritike spot ima manje od tisuću pogleda, i to je stvarno tužan podatak.

“Mornar sam u ovom slučaju ja ali su taj mornar i sve kolege koji su odustali od svog talenta nekada. Jednom sam otišao u Ameriku i odustao sam od pisanja pjesama, tad sam mislio da mogu bez toga, ali prevario sam se. Grijeh je odbaciti svoje talente”. O društvenim mrežama Sacher kaže: “Da se mene pita nikada ne bih imao društvene mreže i YouTube kanal, smatram da ako netko želi poslušati album, onda ga treba kupiti i poslušati”.

Pjevač Sacherove grupe je glumac Filip Riđički koji ima svoj bend Lika KoloradoSacher je ispričao kako je baš njega odabrao: “Filipa Riđičkog sam jednom vidio u predstavi kako glumi, čuo sam ga kao bubnjara koji je apsolutno kompetentan, a kad sam čuo za Liku Kolorado onda sam shvatio da dobro pjeva. Mnogi kažu da zvuči kao ja, a ja kažem da on zvuči kao ja koji zna pjevati. Čovjek svakako pjeva bolje od mene i zato je tu. Zanimljivo je kako se jedan drugome rugamo na glazbu koju stvaramo”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame