Celebrities film POP COOLTURA showbiz Tehnologija Zabava

Free Guy Funtime: Potencijalni kino hit koji nije otkazan zbog korone – U prosincu na megdan publici

Novi trailer i plakat iz nadolazećeg igranog filma Free Guy koji dolazi iz radionice 20th Century Studios dokazuju da se s ovim hit naslovom ne kane kockati prmještanjem u drugu godinu kao što se desilo s Bondom i mnogim drugim potencijalnim kino blockbusterima.

Kako smo već pisali o ovom naslovu podsjećamo, Ryan Reynolds ima ulogu bankovnog blagajnika koji otkrije da je zapravo pozadinski igrač u videoigri otvorenog svijeta te odluči postati heroj vlastite priče – one koju sam piše. Sada je u svijetu u kojem nema ograničenja, odlučan u tome da bude čovjek koji svoj put spašava svijet, prije nego što bude prekasno.

Glumačku postavu čine Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar i Taika Waititi, a režiju potpisuje Shawn Levy. Film je snimljen prema priči Matta Liebermana dok scenarij potpisuju Matt Lieberman i Zak Penn.

Film su producirali Ryan Reynolds, Shawn Levy, Sarah Schechter, Greg Berlanti i Adam Kolbrenner, a Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine i Michael Riley McGrath su izvršni producenti.

Free Guy u domaća kina dolazi 10. prosinca u distribuciji Blitza.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame