Celebrities DOP TV inmediasres Interview mediji Politička aktuala POLITIZAM Zabava

DOP TV: Dirigirani intervju s pripremljenim pitanjima za Predsjednika ili vruće rešetanje – Zoran Milanović kod Romana Bolkovića

Unutar HTV-a mnoge stvari ne funkcioniraju i nije rijetka bitka novinarskih i voditeljskih ega po redakcijama. Nakon što ga se pozivalo nekoliko puta u talk show Aleksandra Stankovića, u emisiju koja ide uživo – predsjednik Zoran Milanović je odbio gostovati, ali je odabrao drugog voditelja – Romana Bolkovića u intervjuu koji je sniman prije emitiranja te u kojem je pitanja imao unaprijed spremljena. Samo hrabro i PR-ovski točno. Koja god strana medalje bila, institucija predsjednika ima nositelja oko čijeg se javnog nastupa otvaraju polemike.

S predsjednikom Republike Hrvatske Bolković je razgovarao s kojom je nakanom otvorena afera JANAF i muči li ga nešto osobno u toj aferi, u čemu je spor s Puhovskim, zašto je nazvao Šeksa kodnim imenima i odakle niski retorički stil javnog govora i kompromitiranje sugovornika? Bilo je riječi i o razvoju OS RH te o novoj političkoj i društvenoj retorici vezanoj uz Domovinski rat i noviju prošlost.

Uživajte, plavo oko briljira :).

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame