Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA

Lana Klingor Mihić: Lampioni – Turbo folk ritam bivše E.T. pjevačice za reklamu pjesmicu

Da ne bi griješili dušu, treba reći kako je svaki put na spomen imena svestrane i sveprisutne Lane Klingor prva asocijacija – planet Klingon. Tamo na tom planetu žive lijepe žene poput Lane i bave se PR-om i pjevaju u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”. Uglavnom su sve bile na ovaj ili onaj način povezane s pjevanjem u grupi E.T. Evo još jedna poveznica sa svemirom.

Lana ima sve adute zašto je treba pažljivo njegovati i voljeti. I zbog humanističke prirode njenog rada i svjesnosti sudjelovanja u akcijama za dobru stvar poput ove u kojoj ona pjeva nešto o koži na turbo folk ritmove i stihove Andree Čubrić.

A to je sve jer se radi o nekoj akciji podizanja svijesti za pacijente s dijagnozom atopijskog dermatitisa. “Nadam se da će ova pjesma pomoći oboljelima od atopijskog dermatitisa pronaći snagu kako bi prihvatili i zavoljeli sebe u svojoj koži, kakve god im izazove ona zadavala. Istovremeno, nadam se da će i svima drugima pomoći shvatiti s čime se oboljele osobe svakodnevno bore i umjesto predrasuda, pružiti im toliko potrebnu podršku i pomoć” dodatno je objasnila Lana Klingor Mihić o čemu se radi u vjerojatno fino plaćenoj marketing kampanji.

Jedino nismo baš shvatili metaforu lampiona s dermatitisom. Nema se što dodati osim uživati :). (Ivan Perić)

3/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame