Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Ariana Grande: Positions – Pop zvijezda na mjestu predsjednice u Bijeloj kući

Globalna pop zvijezda Ariana Grande objavila je novi singl “Positions” i otkrila pripadajući videospot u kojem tumači ulogu predsjednice SAD-a. Riječ je o pjesmi kojom popularna pjevačica najavljuje istoimeno šesto studijsko izdanje.

Lijepa Ariana prekrasno pjeva i ima sjajan glas. Pjesme koje joj producenti kreairaju su moderne, no nedostaje im hookova kakve ima Dua Lipa na zadnjem albumu. Ona predstavlja nekakvu poboljšanu verziju Christine Aguilere za publiku novog milenija. Sad će s Miley Cyrus ući u utrku za najveću pop zvijezdu korona vremena.

Uz snimanje svojeg novog izdanja, glazbenica je tijekom godine ostvarila i zapažene suradnje te je s Lady Gagom sudjelovala u kreiranju plesnog hita “Rain On Me”, a tijekom lockdowna otkrila je baladu “Stuck With U”, na kojoj joj se pridružio Justin Bieber. Obje su pjesme debitirale na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a njihovi su spotovi osvojili i MTV Video Music nagrade. Posljednji studijski album “Thank U, Next” Ariana je objavila 2019. godine. Izdanje je, među brojnim priznanjima, ostvarilo nominaciju za nagradu Grammy, a pjevačica je njime oborila i streaming rekorde i osvojila glazbene ljestvice u više od 15 zemalja. Osim publike, navedenim je albumom osvojila i glazbenu kritiku; izdanje se našlo na brojnim popisima najboljih albuma prethodne godine, uključujući i na listama medija kao što su BBCNew York TimesNPRPitchforkBillboard i Rolling Stone. (Branka Panić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame