Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Rekordni Massimo: “Mali krug velikih ljudi” 18 tjedana na prvom mjestu nacionalne top liste singlova

Pjesma Mali krug velikih ljudi u izvođenju Massima je osvojila hrvatski radijski eter. Massimo je s ovim hitom sada službeno i ostvario titulu najizdržljivije pjesme koja je najviše vremena, 18 tjedana provela na broju 1. Prije ove, tu titulu su dijelile dvije pjesme: Rekao si, izvrsne pjevačice Nine Badrić, i Nama se nikud ne žuri, neponovljive Vatre i Massima. Obje su bile na prvom mjestu dugih 13 tjedana. Stihovi pjesme Mali krug velikih ljudi u prvi plan stavljaju životne vrijednosti i slave te naoko male stvari koje posebice prepoznajemo u teškim vremenima. Autor je Ivan Dečak, a produkciju potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević. Pjesmu je objavila diskografska kuća Aquarius Records.

Toliko me razveselila vijest da smo s pjesmom Mali krug velikih ljudi oborili rekord u najdužem boravku na broju 1 na HR Top 40! Pjesma je nastala prije ovih neobičnih i teških vremena, ali je došla kao naručena. Zaista je bilo potrebno sve nas podsjetiti na ono najvažnije, a to su naši najmiliji. Hvala svima koji su pomogli da pjesma postigne ovako veliki uspjeh. Prije svega Ivanu Dečaku, autoru glazbe i stihova koji se zaista etablirao kao izvrstan kantautor, zatim producentima Juri Ferini i Pavlu Miholjeviću koji su pjesmi udahnuli jedan sasvim novi život, Gonzu koji ju je savršeno uokvirio u odličan video broj i mojoj izdavačkoj kući, Aquarius recordsu, koja je uvijek tu uz mene i spremno podržava i doprinosi svim mojim idejama. A najveće hvala mom velikom krugu velikih ljudi, svima vama koji ste pjesmu slušali, puštali i zavoljeli je“, naglasio je jedan od najtrofejnijih glazbenika u Hrvatskoj.

Lista HRtop 40 Hrvatske diskografske udruge jedina službena, točna i sveobuhvatna lista radijskoga emitiranja domaće glazbe. U mjerenju se koriste podaci s preko 130 radijskih postaja različitoga stupnja koncesije – nacionalne, regionalne i lokalne.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame