Aktualno Celebrities Glazba Kritike moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Ida Prester: Luda – Ludo sexy retro synth pop

Nova stvar Ide Prester (Lollobrigida, Frau Casio, Maika, TV voditeljica) je logični nastavak najseksi sobne stvari korona vremena – “Dodir”.

U njoj je na DIY principima sabrala svu klaustrofobiju vremena i trenutka u iznimno popaljiv i efektan spot/stvar na njoj silno dragim retro sytnh 80 osnovama. Poslije toga je prošetala gradom u jednako synthy nimalo kvarnom komadu “Kvar”.

Tu priča na sreću ne staje jer nova pjesma “Luda” ritmički, lirski i estetski lovi tamo gdje je “Dodir” završavala. Plod prepoznavanja istog vajba sa zagrebačkom retro dance skupinom Pocket Palma rezultirala je udarnim ritmikama u kojoj će popaliti genijalnu ritmiku “Slow” Kylie Minogue, a dalje se nastaviti na trenutno jako trendy bacanje u – O sam de se te.

I dok je ritmički to neupitno pulsirajuće uptempo disco šiznit područje, vizualno i lirski kreće se u smjeru požude i strasti. Ida je luda za dodirom i njenu senzualnost i erotičnost teško je ne posisati ma koliko lirski i vokalni delivery razvoja melodije bio mjestimično nebrušen. (JA)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame